Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Kasse

Producenter

Cane-Line - Sense 3 pers. sofa - Udstillingsmodel

Cane-Line - Sense 3 pers. sofa - Udstillingsmodel


Design:
Foersom & Hiort-Lorenzen

Producent:
Cane-Line

Materiale:
R
attan fås i natur og hvid malet. Stoffet er både hårdfør, modstår varme, er allergivenligt og let at holde rent og vedligeholde. Kun til indendørs brug.

Farve:
Hvid rattan
Hynder i sense off-white

Størrelse:

Mål: Højde: 77 cm.
Længde 224 cm.
Bredde 90 cm.
Sædehøjde: 40 cm.

Flere detaljer

Tilbud Tilbud
14 350,00 DKK inkl. moms

20 499,00 DKK inkl. moms

Tilgængelighed: På lager UDSTILLINGSMODEL

Sense er en elegant og rummelig sofa, håndlavet af det unikke, miljøvenlige natur rattan.
Kun til indendørs brug.

Sense sofa har et karakteristisk og særpræget – næsten skulpturelt look, som passer ind i alle typer af indretning. Dens luftige design og næsten transparente ryg gør Sense sofaen unik og smuk at se på fra alle vinkler. Den multifunktionelle Sense sofa kan anvendes på mange forskellige måder. De løse ryghynder kan placeres på forskellige måder – og pludselig kan Sense sofaen forvandles fra en elegant sofa til en moderne seng eller endda til en persisk inspireret divan. Sense sofaen kan endda bruges som en ekstra gæsteseng, til når venner eller familie skal overnatte. Følg din egen fornemmelse og nyd denne elegante sofa, ligesom du vil have den. Sense sofa er designet af Foersom & Hiort-Lorenzen.

De komfortable sæde og ryghynder fås i det eksklusive Swipe stof fra Cane-line, som på en gang giver  et komfortabelt og blødt touch og en nem og let rengøring med et minimum af vedligehold.