Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Kasse

Producenter

Den Spanske Stol - 2226, Eg og natur læder

Den Spanske Stol i eg og natur læder 

 

Design:
Børge Mogensen år 1958 produceret af Fredericia møbler

 

Materiale:
Den spanske stol er lavet i ubehandlet eg m/ kernelæder natur.

 

Størrelse:
Bredde: 82,5 cm Dybde: 60 cm Højde: 67 cm Siddehøjde: 33 cm


Flere detaljer

Tilbud Tilbud
21 495,00 DKK inkl. moms

31 039,00 DKK inkl. moms

Tilgængelighed: Leveringstid: På lager.

Børge Mogensens mesterlige fortolkning af en traditionel stoletype

Den blev skabt af Børge Mogensen i 1958. Børge Mogensen blev inspireret af en traditionel stoletype, som man finder alle steder i de gamle islamiske kulturområder – fra Andalusien til det nordlige Indien. Historien bag stolen ses i en personlig rejse, som Bøge Morgensen var på med familien. Børge Mogensen rejste med familien til Spanien, og der blev han fascineret af en gammel stol med bredt sæde og brede armlæn. Når han er retur i Danmark designede han Den Spanske Stol som hurtigt blev en klassiker og must have.

Stolens form bliver moderniseret. Børge Mogensen fjerner de kunstfærdige udskæringer og former sin egen version med geometrisk præcision, vanen tro. De brede armlæn bliver beholdt for at give stolen karakter. De brede armlæn kan nemlig også fungere som praktisk afsætningsplads for kopper og glas.

 

Den spanske stol har en stærk maskulin karakter

Stolen er fremstillet i eg og kernelæder, hvilket giver en stærk, maskulin karakter. Dette gør, at stolen bliver flottere og flottere med tiden. Spænderne sørger for, at ryggen kan strammes op, efterhånden som læderet giver sig. Så man sidder rigtig godt og behageligt i den fra første dag og resten af livet.

Kontakt os for tilbud på anden træsort eller farve - Tlf. 52 52 64 52 - Mail. info@olaifurniture.dk