Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK
Samlet 0,00 DKK

Kasse

Producenter

Omaggio skål guld

Omaggio skål guld

Design:
Stilleben produceres af Kähler


Matriale:

Skålen er lavet i keramik.


Størrelse:

Bredde: 150mm  |  Højde: 70mm

 

FRI fragt i hele Danmark.

Flere detaljer

Tilbud Tilbud
109,00 DKK inkl. moms

199,00 DKK inkl. moms

Tilgængelighed: Leveringstid: 1- 2 hverdage

Kählers Omaggio-skål i guld er perfekt til julens lækkerier

Kählers Omaggio-skål i guld er perfekt til julens lækkerier, hjemmebagte småkager og friske, søde appelsiner. De ikoniske Omaggio-striber på skålen er håndmalet med sirlige penselstrøg, præcis som på Kählers værksted for over 175 år siden. Det klare metal spiller smukt sammen med julens klassiske nuancer og fylder dit hjem med julehygge og designglæde.

 

Pås godt på din keramik fra Kähler

Al keramik fra Kähler er håndlavet med fokus på det kunstneriske udtryk og den håndværksmæssige kvalitet. Keramikken kan bevares i mange år, hvis disse enkle råd følges: 

 

  1. Kähler anbefaler, at keramik vaskes op i hånden med et mildt opvaskemiddel, og at der aldrig bruges ståluld til rengøring.
  2. Servicet kan tåle maskinopvask på glasprogram, men brug mildt opvaskemiddel og stil altid keramikken forsigtigt ind i opvaskemaskinen med god plads til anden opvask, så den ikke bliver ridset eller får skår.
  3. Servicet tåler mikrobølgeovn ved lav effekt, men undgå generelt hurtige temperaturændringer, da dette kan få glasuren til at revne.
  4. For at keramikken kan ånde, skal den opbevares og tørre med bunden i vejret, da den ellers kan afgive fugt på grund af vandabsorbering.