fbpx

Kategori:

Breeze Dining barstol – Cane-Line

1.999 kr.

På lager

Breeze Dining barstol. 

Design:
Strand+Wass

 

Størrelse:
Bredde: 58 cm
Dybde: 58 cm
Højde: 103 cm
Sædehøjde: 73 cm

 

Producent:
Cane-line.

Farve:
Sort.

 

Materiale:
Rund tynd fiber.
Aluminuim.

Breeze barstolen er tegnet af de danske designerne Strand+Hvass og blev introduceret til vores 2011 havemøbel katalog. Denne elegante barstol er bygget op over en klassisk rørkonstruktion, der giver barstolens design en unik lethed og elegance.

Det sorte, transparente fletværk vækker genkendelse fra 60’erne – en ny modernitet med links til fortid og nutid.  Breeze barstolen er på alle måder unik, og ønsker du et moderne og tidløst udtryk til haven, er denne barstol et rigtig godt valg.

Barstolen er vedligeholdelsesfri.

Brand

Cane-line

Cane-line er en dansk designvirksomhed med 30 års erfaring med fremstilling af funktionelle og komfortable Indoor og Outdoor møbler. Virksomhedens slogan er ”Life Made Comfortable”, hvilket går igen i alle aspekter af deres designs. Møblerne har både en stor slidstyrke, robusthed samt en harmonisk stil, der inviterer til hygge og nærvær. Cane-line er i dag repræsenteret i over 90 lande og er en af Danmarks førende producenter af fletmøbler mv. De er kendt for at lægge vægt på designet, funktionen og fuldendt komfort.

preloader