fbpx

Kategorier: ,

Cane-Line Area Sidebord/Fodskammel

1.599 kr.

På lager

Cane-Line Area Sidebord/Fodskammel – Hvid

Designer:
Cane-Line Design Team

Producent:
Cane-Line

Farver:
Hvid, fås også i sort.

Materiale:

Aluminiums top kombineret med ben af teak træ.

Størrelse:
H: 46,4 cm.

Cane-Line Area Sidebord/Fodskammel

Stol og bord i én. Area bordet/stolen viser en ny og innovativ tilgang til møbler. Area bordet/stolen er både multifunktionel og elegant i sit design. Du bestemmer, hvordan du bruger produktet – om det skal bruges indendørs eller udendørs – som et sidebord, en stol eller måske ovenikøbet en fodskammel. Mulighederne er uendelige!

Vælg mellem en sort eller en hvid aluminiums top kombineret med ben af teak træ. Area bordet/stolen er designet af Cane-line Design Team og kan bruges både indendørs og udendørs, i al slags vejr.

Brand

Cane-line

Cane-line er en dansk designvirksomhed med 30 års erfaring med fremstilling af funktionelle og komfortable Indoor og Outdoor møbler. Virksomhedens slogan er ”Life Made Comfortable”, hvilket går igen i alle aspekter af deres designs. Møblerne har både en stor slidstyrke, robusthed samt en harmonisk stil, der inviterer til hygge og nærvær. Cane-line er i dag repræsenteret i over 90 lande og er en af Danmarks førende producenter af fletmøbler mv. De er kendt for at lægge vægt på designet, funktionen og fuldendt komfort.

preloader